Renovatie van uw klassieke woning Uitbreiding en nieuwbouw van uw woning Verbouwing van uw badkamer

KORDES Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud van particuliere woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor maatwerk en machinaal timmerwerk kunt u bij ons terecht, o.a. kozijnen, ramen en deuren.Wij zijn een klein bouwbedrijf waar de liefde voor het vak hoog in het vaandel staat: ambachtelijk vakmanschap, een goede service en korte communicatielijnen.

 

Wij zijn gevestigd in Puiflijk, gemeente Druten, en zijn voornamelijk werkzaam in Gelderland en Noord-Brabant.En dat wij ook voor u de ideale bouwpartner kunnen zijn lichten we graag toe in een geheel vrijblijvend gesprek.

Korte communicatielijnenen en vaste aanspreekpunten zorgen voor duidelijke afspraken en een efficiënte werkwijze. Om uw ideeën te verwezenlijken denken wij met u mee en geven u graag advies.Een offerte ontvangt u binnen twee weken na een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Een vaste prijs wordt overeengekomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. KORDES Bouw staat dan ook garant voor kwaliteit, service en flexibiliteit.